Find den perfekte båd

Uanset om det skal være masser af fart eller en mere afdæmpet stil, der er en båd til enhver livsstil og lejlighed. Uanset om det er fiskeri, vandski eller ren afslapning, kan du bruge denne nemme oversigt til at vælge din aktivitet og finde hvilken type båd som kan anvendes til det.

Artikler og guides

Inspiration, historier, artikler og tips til nye og erfarne kaptajner.

Sender motoren farvede røgsignaler? Her er hvad de kan betyde

Sender motoren farvede røgsignaler? Her er hvad de kan betyde

Hvis motoren er lidt vrøvlet og hoster mere end normalt, og hvis den pludselig begynder at puste røg ud, så kan du faktisk lære ret meget om, hvad der foregår inde i motoren, bare ved at kigge på farven af røgen. Det kan også afsløre, om der er noget, der ikke helt spiller, og som måske skal fixes.

Madlavning om bord: 5 tips til at lave skøn turmad på en båd

Madlavning om bord: 5 tips til at lave skøn turmad på en båd

Madlavning om bord på en båd er lidt anderledes end madlavning derhjemme. For det første er pladsen trang, flere ting er mindre, blandt andet komfuret, køleskabet (hvis der er et), vasken, skabene til proviant og endda også skraldespanden. For det andet kan vand, sprit, gas og strøm være begrænset. En båd, ude på det åbne hav, skal være selvforsynende, og hvis man løber tør for strøm, sprit eller noget tredje midt i madlavningen, kan det betyde, at man ikke kan få noget at spise.