Sikkerhed og udstyr

Lige som udstyr til at manøvrere båden eller til at fiske, er sikkerhed ombord alfa-omega for en god oplevelse på vandet. Når du sejler skal sikkerheden være i top. Der findes meget udstyr der kan øge sikkerheden og underholdningsværdien, men absolut også det modsatte. Vigtigst dog, er altid at sejle med omtanke.

Kæntring: Hvad gør du, hvis din båd kæntrer?

Kæntring: Hvad gør du, hvis din båd kæntrer?

For de, der elsker at sejle, kan tanken om at kæntre en båd være skræmmende, uanset deres erfaringsniveau. Desværre ignorerer mange dette faktum og håber, at uheld ikke vil ske. Men det er klogt at være forberedt og forbedre sine færdigheder, så man er bedre rustet, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

5 hjertevarme gaveidéer til den nye bådejer

5 hjertevarme gaveidéer til den nye bådejer

Du kender en der endelig gjort det – købt sin drømmebåd. Han/hun stråler som en stolt forælder, mens de beundrer båden på kajen, og stråler lysere end stjernerne, når billederne af den nye båd vises frem – og når vedkommende beder dig se alle videoerne (for anden og tredje gang). Hvem kan bebrejde dem for denne uhæmmede udfoldelse af fuldstændig glæde?

Læs mere

Tjek dit tovværk: 6 sikre tegn på, at du har et slidt tov

Tjek dit tovværk: 6 sikre tegn på, at du har et slidt tov

Tovværket springer altid, når det er mindst belejligt. Det sker gerne når bølgerne er højest og vinden er kraftigst, under kapsejlads, når tovet bliver presset lidt ekstra, eller når du lægger til i havnen og hiver lidt ekstra hårdt for at sikre fortøjningen sidder fast.

Læs mere

Sejlsæson 2023: Sådan får du en god start på vandet i år

Sejlsæson 2023: Sådan får du en god start på vandet i år

Stille roligt nærmer vi os sejlsæsonen 2023 og du tripper sikkert allerede for at sætte sejl eller starte motoren! Det gør vi også. Men husk på, det hele starter med en sikker sejloplevelse, og mangler du lidt på rutinen og har brug for en opfriskning, kan du læse vores mange guides, hvor du kan blive godt forberedt inden du stikker til søs.

Læs mere

Undskyld vi afbryder. Men, vi vil gerne høre din mening.

Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale BOATERS til andre?

Usansynligt
Sandsynligt
Du har allerede stemt. Hvis du har glemt at supplere med feedback, så kontakt os endelig.