Romantik for sejlere: Syv tip til din perfekte aften om bord i kærlighedens tegn

Uanset om du fejrer Valentinsdag, en bryllupsdag, eller du bare ønsker at tilbringe en romantisk aften på vandet, kan en båd være den perfekte ramme for en god date. [ Læs videre ]

Romantik for sejlere: Syv tip til din perfekte aften om bord i kærlighedens tegn

Stemningen, maden, musikken og selvfølgelig selskabet. En perfekt dag eller aften i selskab med din udvalgte date. Der er dømt 100% wow-faktor i kærlighedens tegn.

Denne guide hjælper med at forberede og planlægge den skønne stund, så vil der kun være “smooth sailing” resten af aften.

Nogle vil sikkert mene, at Valentinsdag og februar i Danmark, ikke egner sig til dating på vandet. Men vi tænker: at det er kun et spørgsmål om kreativitet!

Hvis du gerne vil imponere en date, eller give det bedste oplevelse til den du elsker, så følg disse syv tips til forberedelse af en mindeværdig date om bord på en båd.

Modtag flaskepost med BOATERS indblik - gå ikke glip af viden, værktøjer og gode råd til de gode oplevelser.

Nul spam. Kun e-mails om sejlads, både, udstyr og tilbud, der gør dig til en bedre sejler. Hundredvis har allerede skrevet sig op. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Sådan planlægger du den perfekte date på vandet

1. Perfekte omgivelser – i hvert fald om sommeren

Til at starte med, så er omgivelserne næsten så romantiske, som de kan blive.

14. februar i Danmark er kold, så om bord på en båd, skal du virkelig tænke over varme og tøj. Sommeren er derimod perfekt til en romantisk date.

På en båd har du mere eller mindre det hele for dig selv. Ingen overfyldte restauranter, og du skal heller ikke vente på, at maden forsinket bliver serveret af en aftentræt tjener. I stedet kan du sidde ved et bord for to eller i kahytten eller i cockpittet og kigge ud på lysene, der hopper rundt som refleksioner fra havnen, og kun høre lydene fra havet sammen med stemmen fra din date.

2. Blomster er vigtige

Yndlings blomster? Intet problem.
Blomsterhandlere kan også leverer lige til båden, så når du træder om bord, bliver du mødt med roser, liljer, solsikker, birds of paradise – ja, alt hvad din date måske elske mest fra haven.

Du behøver ikke at snuppe en buket i sidste øjeblik af hvad der er tilbage i butikken, når du ankommer. Du kan i stedet bestille blomster på forhånd og få dem leveret i forvejen, til når du ankommer.

3. Musikken

Musikken har du også fuldstænding kontrol over. Mange både har indbygget lydsystemer, som kan forbindes til via Bluetooth, så du kan medbringe din egen musikliste med romantiske sange, uanset genre. Er du til klassikere? Så sæt Aretha Franklin’s “Say A Little Prayer” på. Er du mere til en lille privat koncert? Så prøv med Queens “Crazy Little Thing Called Love” Føler du dig heldig? Så er der altid Marvin Gayes “Let’s Get It On”.

4. Og så er der maden

Du har et par muligheder på en båd: De store både har selvfølgelig en kok som en del af besætningen, hvilket betyder, at der kan laves et måltid om bord, der er skræddersyet til din smag.

Ved andre både kan du få leveret maden til kajen fra den lokale restaurant, hvilket betyder, at du kan få din all-time favorit ribben, tacos, lasagne eller grønkålstærte eller hvad der ellers kunne passe aftenen.

Du kan selvfølgelig også gå all-in på lavpraktisk tilberedelse i bådens pantry og bevise at du er den bedste kok på det mindste komfur.

5. Dresscode, februar kan godt give lidt udfordringer

Selv påklædningen til en aften på en båd byder på romantiske muligheder. Men der er også praktik indblandet. Især for en kold Valentinsdag i Danmark.

Har du været så heldig at leje en båd, så er det vigtigt at være opmærksom på, at de fleste både tillader ikke gæster at bære sko om bord. Og vi kan generelt ikke anbefale højhælede sko om bord.

Ingen sko betyder også, at du kan give din date en gave til fødderne.

6. Perfekte selfies

Alle selfies fra dagen og aften vil også blive episke. Tænk bare på alle hans eller hendes venner, der sidder og kigger på deres smartphones tilbage på land og ser billederne på de sociale medier af din perfekte dates hår, der blæser i vinden, ude i den friske luft, under måneskin og stjerner. Jalousiniveauet vil være højt og vægter tungt til din fordel.

7. Desserten

Hvilket bringer os videre til desserten …

… du kan selvfølgelig også nyde den del af aftenen på båden, men en anden mulighed er at trække over til restaurant ved havnen til dessert og en drink.

Giv din date muligheden for at vise sit nye outfit frem, mens alle øjne er rettet mod dem, mens de går i land på kajen og derefter går op til restauranten. Sæt dig ved et bord ved vandet med udsigt over båden, der fremstår som limousinen, der venter på at bringe dig hjem igen sidst på aftenen.

Tættere kommer det ikke, på det perfekte eventyr, medmindre du bor i Disney World. Næste gang det er din tur til at planlægge en date, så giv den en over armen og gå efter absolut prinsen (eller prinsessen) på den hvide hest (båd).

Skriv en kommentar

Vi ønsker en åben og livlig debat på boaters.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone.