Kabys

På større skibe er kabyssen et køkken med alle faciliteter, inklusiv kogeplads, ovn og vask. På mindre skibe og både er kabyssen normalt et pantry, et lille køkken kun designet til at forberede mad med en vask og muligvis en mikrobølgeovn, normalt i åben forbindelse med resten af kabinen.

Hvad er en kabys?

En kabys er et fuldt udstyret køkken, med kogeplads, ovn, vask m.m. Ved siden af kabyssen vil du kunne finde en salon hvor mandskabet spiser og samles.

Hvad hedder et køkken på en båd?

Kabys – en kabys er et fuldt udstyret køkken, med kogeplads, ovn, vask m.m.

Har små både en kabys?

På mindre skibe og både er kabyssen blot et pantry, hvor der mest er plads til at anrette mad. Pantry er ofte blot en vask og måske en mikrobølgeovn, og derfor, bygget i åben forbindelse med resten af kabinen.

Var denne artikel nyttig?
JaNej

Læs mere om "Kabys"

Madlavning om bord: 5 tips til at lave skøn turmad på en båd

Madlavning om bord: 5 tips til at lave skøn turmad på en båd

Madlavning om bord på en båd er lidt anderledes end madlavning derhjemme. For det første er pladsen trang, flere ting er mindre, blandt andet komfuret, køleskabet (hvis der er et), vasken, skabene til proviant og endda også skraldespanden. For det andet kan vand, sprit, gas og strøm være begrænset. En båd, ude på det åbne hav, skal være selvforsynende, og hvis man løber tør for strøm, sprit eller noget tredje midt i madlavningen, kan det betyde, at man ikke kan få noget at spise.