Kahyt

En kahyt er et beboelsesrum på båden eller skibet. Kahytten kan afhængig båden størrelse være til en eller flere personer. For mindre lystbåde og fartøjer er kahytten som regel hele båden, hvor der også kan indbygget et pantry.

Læs mere om "Kahyt"

Sejlbådens cockpit: Hvad er et godt og effektivt cockpit?

Sejlbådens cockpit: Hvad er et godt og effektivt cockpit?

Måske fordi cockpittet på en sejlbåd ikke giver de samme salgsmuligheder som de hyggelige kahytter, er det ikke usædvanligt at opdage, at der gået en smule på kompromis med cockpittet til fordel for en rummelig kahyt eller agterkabine.

Stor båd på åbent hav

Hvor stor en båd skal jeg vælge?

Så du forsøger at finde ud af hvilken størrelse båd du gerne vil have. Det er helt naturligt at spørge sig selv: “Hvor står skal båden være? Hvor står skal båden være for at sejle til X? Hvor mange kan der være ombord? Hvad vil jeg bruge båden til?”

Hvilken type motorbåd skal jeg vælge?

Hvilken type motorbåd skal jeg vælge?

Som mange andre, drømmer du om at have din egen båd. Det er skønt at sejle rundt på vandet, nyde solen, måske kaste snøren ud eller nyde en frokost. Du har valgt at anskaffe dig en motorbåd, men du spørger stadig dig selv: “Hvilken type båd skal jeg vælge? Hvordan finder jeg den rigtige båd til mig? Og hvad skal …

Skriv den første kommentar

Seneste artikler

Mere inspiration, historier, artikler og tips til nye og erfarne kaptajner.